MEMBERS OF ROSTT

ASSOCIATED MEMBERS

ACVATOT S.R.L.

Cei peste 20 de ani de experienta in constructia si reabilitarea retelelor, precum si a lucrarilor adiacente acestora, au transformat ACVATOT intr-unul dintre cei mai importanti actori ai pietei de constructii din Romania.

In luna decembrie a anului 2000, compania ACVATOT este cumparata de grupul francez SADE. SADE este specializata in designul, constructia reabilitarea si intretinerea retelelor si lucrarilor adiacente acestora, adresandu-se atat clientilor publici, cat si celor industriali si privati.

ACVATOT sustine Asociatia Romana de Tehnologii fara Sapatura (RoSTT)

ACVATOT, in calitate de membru asociat, a participat la conferinta «Stiinta moderna si tehnologia», eveniment organizat in luna mai la Cluj Napoca.
Utilizarea tehnologiilor «no dig» reprezinta o solutie ideala pentru executarea lucrarilor in zone cu acces redus, pentru protejarea mediului inconjurator si reducerea gradului de poluare.

Horizontal directional drilling
80%
Microtunneling
93%
Video Inspection
70%
Terasament mecanizat
70%
Hidrocleaning
70%

BREXXON DDS S.A.

Centrul de Tehnologii NO DIG și HDD, una din firmele de success din România în domeniul construcțiilor speciale.

Ne perfecționăm permanent, urmărim cu interes maxim noutățile din domeniul nostru de activitate, iar din promptitudinea, seriozitatea și calitatea serviciilor noastre a rezultat o relație de lungă durată cu clienții noștri. Fiecare client este foarte important pentru noi. De aceea, tratăm cu deplin respect și seriozitate fiecare colaborare, iar inovațiile din domeniu le folosim în beneficiul clienților noștri. Suntem membri fondatori ai Asociației Române de Tehnologii Fără Excavare RoSTT.

Percussion Drilling
90%
Pipeline Rehabilitation
80%
Horizontal Directional Drilling
93%
Pipeline Inspection
70%

 HOBAS CZ SPOL S.R.O.

Cine suntem şi ce facem

Țevile sunt printre cele mai esenţiale inovaţii pentru şi ale civilizaţiilor noastre. Cu cât populaţia este mai densă, cu atât sănătatea şi bunăstarea noastră, cea a economiilor noastre şi nu în ultimul rând cea a mediului nostru depind de funcţionarea sistemelor de ţevi. Avem nevoie de ele pentru aprovizionarea cu apă potabilă, irigaţii, canalizare, drenaj pentru drumuri, poduri şi tuneluri şi pentru transportul apei la şi de la fabrici şi pentru producţia de energie verde.

Noi producem sisteme de conducte cu tehnologii de producţie de ultimă generaţie şi le comercializăm pentru aceste domenii de aplicare. Cu sprijinul şi serviciile pe care le oferim începând de la dimensionarea şi stabilirea traseului conductelor prin calcule şi până la servicii de consultanţă pe şantier, produsele noastre au fost instalate printr-o varietate de metode precum cele ce presupun tranşee deschise, microtuning, relining si suprateran, în peste 100 de ţări. Însumând de mii de kilometri de conducte, linia ar putea înconjura întreaga lume de mai multe ori.

Sisteme gravitationale
90%
Sisteme sub presiune
80%
Camine, sisteme de stocare, echipamente de proces
93%
Accesorii
70%