DE CE NO-DIG

 ROSTT a fost înființată în anul 2012 și este singura autoritate  în domeniu NO–DIG de pe piața românescă.

Tehnologia NO-DIG presupune instalarea, înlocuirea sau reînnoirea utilităților subterane cu excavare minimă și fără perturbarea suprafeței. Mai multe tehnici și metode de construcție se califică drept NO-DIG. Consultați pagina cu tehnologii NO-DIG pentru detalii. Tehnologiile NO-DIG sunt și au fost utilizate cu succes pentru toate utilitățile subterane, de la apă, canalizare, gaze și conducte industriale până la conducte electrice și fibră optică.

Tehnologia NO-DIG reprezintă o opțiune de construcție deosebit de atractivă în zona urbanizată, cu trafic greu de vehicule și pietoni și numeroase utilități subterane existente.  Tehnologia NO-DIG este o opțiune atractivă pentru traversarea drumurilor, a altor coridoare de transport și a râurilor și căilor navigabile. Tehnologia NO-DIG poate fi, de asemenea, utilizată pentru instalarea, reabilitarea sau înlocuirea utilităților situate în zone sensibile pentru mediu și locații în care accesul la suprafață poate fi restricționat datorită existenței structurilor sau vegetației. Adesea, tehnologia NO-DIG este singura opțiune viabilă de construcție. Technologia NO-DIG este, de asemenea, adesea cea mai puțin costisitoare opțiune, precum și cea mai puțin perturbatoare.

În fiecare zi mii de kilometri de drumuri sunt blocate de lucrările rutiere, milioane de litri de combustibil sunt risipite, aerul este poluat, apar accidente, clădirile sunt avariate și oamenii suferă.

Atunci de ce „săpați” când există NO-DIG?

O reparație folosind tehnologia NO –DIG înseamnă nici o problemă pentru traficul rutier și nici o problemă pentru oamenii din oraș!