Prezența activă  la cea de-a 35 – a  Conferință Internațională  No-Dig Show & ISTT’sWashington  D.C. – 2017 

 

Societatea Română de Tehnologii fără Săpătură – RoSTT  , a participat la Washinton D.C., la un eveniment N0 – DIG de anvergură internațională. 

În perioada 9-13 aprilie 2017  Președintele – domnul Daniel Boca , directorul executiv –  doamna Crina Cif și alți membrii RoSTT au participat la cea de- a 35   Expoziție și Conferință „No-Dig Beijing” organizată în Washinton , SUA în faimosul Resort Național Gaylord & Convention Center . Între  cei 180 de expozanți din lumea întreagă un punct aparte a fost participarea companiei Brandenburger Liner GmbH & Co reprezentată de d-nul Emile Jund. 

Atât expoziția cât și conferința desfășurată sub egida Internațional Society for Trenchless Technology, a reprezentat o mare oportunitate în a ne  reîntâlni cu marea familie N0-DIG dar și cu ultimele noutăți de pe această piață care an de an este tot mai activă . 

Tehnologia N0 -DIG  se folosește din ce în ce mai mult în USA pentru reabilitarea conductelor de apă – canal. Cererea pentru  UV CIPP , aferentă reabilitării canalizare folosind linere de tipul UV sau GFRP este în creștere.

Au avut loc discuții cu utilizatorii, clienții și potențialii cumpărători confirmă că piața Americană va avea de a face în subiectul de discuții cu UV CIPP, mult mai intens în viitorul apropiat.