Prezența activă  la cea de-a 3- a Expoziție și Conferință  Balcanica 

NO – DIG – 2018  

 

Societatea Română de Tehnologii fără Săpătura – RoSTT , a participat în 18-19 octombrie 2018 la Sarajevo ,  la evenimentul balcanic N0 – DIG . 

Trenchless Balkan este o conferință Internațională și o expoziție care  promovează tehnologia NO – DIG , echpamente si tehnici aferente acesteia :   inspecție CCTV și detectarea pierderilor , detecție radar a solului, CIPP, Close -fit slip lining, HDD, Pipe jacking, Pipe bursting, Auger boring, Microtunnelling și încă alte câteva tehnologii fără săpătură.

Participanții au putut beneficia de informații și soluții practice de la cei mai autorizați  experți din diferite instituții, universități și companii din Țările Balcanice.

Au fost prezenți reprezentanți ai Ministerelor, Minicipalităților, Companii de utilități, Firme de construcții etc. din  din Albania, Bosnia, Bulgaria, Croația, Grecia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenergu, România, Serbia, Slovenia și Turcia.

România a fost prezentă prin reprezentanții RoSTT și a firmei CALA specialistul nr. 1 în N0- DIG din România și unul din sponsorii Societății  Române de Tehnologii fără Săpătură .