Prezența activă  la cea de-a 33 – a Conferință si Expozitie Internațională  NO- DIG – Istanbul 28- 30 septembie 2015 

 

Societatea Română de Tehnologii fără Săpătură – RoSTT  , a participat la lstanbul , în perioada 28-30 septembrie 2015 la Centrul de Convenții WOW , la cea de-a 33-a Conferință și Expoziție Internațională anuală a ISTT , care a fost găzduită de Societatea Turcă pentru Infrastructură și Tehnologie  Trenchless (TSITT) .

Conferința și expoziția internațională ISTT de la Istanbul a fost  un forum major care a reunit ingineri din întreaga lume si a oferit  ședințe tehnice, expoziții informative despre cele mai noi tehnici NO – DIG  , produse si echipamente . 

Conferința de la ISTANBUL INTERNAȚIONAL NO-DIG 2015 a  inclus o serie de conferințe, orgnizate de un comitet tehnic format din reprezentanți ai TSITT și ai ISTT , unde reprezentantii RoSTT au avut prilejul sa audieze  lucrări despre cele mai noi inovații și tehnici din domeniu , si sa ia cunostinta de studiu de caz interesante . 

O fost o deosebita placere pentru reprezentantii RoSTT , sa discute cu reprezentantii TSITT , avand in vedere ca Turcia are o istorie de 20 de ani de utilizare a tehnologiei NO DIG,  în principal folosind tehnici precum Microtunnelling, HDD și reabilitare de conducte fără săpătură.